Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet

Gjenvinn produktet ditt

Har du et produkt fra oss som du ikke lenger bruker og føler har gjort jobben sin? Alle produkter fra oss er velkomne til å gjenvinnes, uansett tilstand. Når du gjenvinner et produkt får du en rabattkode som takk som gir deg 30 % rabatt på hele sortimentet vårt. Dermed kan du finne en ny favoritt som vi håper vil følge deg i mange år fremover.

La materialet leve videre

Har du et produkt fra oss som du ikke lenger bruker og føler har gjort jobben sin? Da er du hjertelig velkommen til å gjenvinne det, slik at materialet kan leve videre på andre måter. Alle produkter fra oss er velkomne til å gjenvinnes, uansett tilstand. Når du gjenvinner et produkt får du en rabattkode som takk som gir deg 30 % rabatt på hele sortimentet vårt. Dermed kan du finne en ny favoritt som vi håper vil følge deg i mange år fremover.

Hva skjer da med produktene?

For å sikre at de resirkulerte produktene blir tatt best mulig vare på, har vi valgt å ta kontroll over hele prosessen på stedet, her ved vårt hovedkontor i Kungsbacka. Du sender produktene inn til oss, men du kan selvfølgelig også levere det på hovedkontoret vårt i Kungsbacka i kontortiden. Vi plukker så produktene fra hverandre og sorterer de ulike delene for å vurdere hvor de kan brukes på best mulig måte. Vi samarbeider med selskaper som bruker restmaterialer for å utvikle nye produkter på en bærekraftig måte, i tillegg til at vi bruker deler i vår egen Repair shop.

Hvordan går du frem for å gjenvinne?

1. Fyll ut skjemaet

Fyll ut skjemaet som du åpner via lenken nedenfor, skriv det ut og legg det så sammen med produktet i pakken som du sender til oss.

2. Pakk produktet

Pakk det du ønsker å gjenvinne nøye ned i en pose eller eske.

3. Send pakken

Lever pakken til nærmeste leveringssted. Du står selv for frakten. Du kan også levere inn produktet på hovedkontoret vårt i Kungsbacka.

4. Tilbakemelding

Når pakken din har kommet frem til oss, vil du bli kontaktet via e-post. Du får også rabattkoden din som gir deg 30 % rabatt på hele sortimentet vårt som takk.