Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet

Om oss

I våre øyne er lær et av de vakreste og mest elegante materialene som finnes. Men det er også slitesterkt og praktisk, og derfor elsker vi å jobbe med det vi gjør. I flere tiår har vi designet, produsert og solgt tilbehør av høy kvalitet – vi lager mote som tåler å brukes hver eneste dag.

Lærprodukter er vår lidenskap

Vi har designet og utviklet motetilbehør siden 1986, og vi elsker fortsatt jobben vår like mye som vi gjorde da vi startet. Hovedkontoret vårt ligger i Kungsbacka, en koselig liten by utenfor Gøteborg, som har vært en handelsby helt siden 1658. I dag har over 2000 virksomheter hovedkontoret sitt i Kungsbacka.

Vår visjon og misjon

Som en av Skandinavias ledende selskaper innen motetilbehør, er det helt naturlig at vi integrerer bærekraft i alt vi gjør, enten det gjelder miljø, et rettferdig arbeidsmiljø eller kvaliteten på håndverket.

Vår suksess krever engasjement og dedikasjon, både når det gjelder å omfavne de siste motetrendene samt bidra til utviklingen av den globale lærindustrien.

De langvarige og nære relasjonene til leverandørene våre gjør det mulig for oss å påvirke alle deler av produksjonen, fra hvilke kjemikalier som brukes i garveprosessen til rettferdig lønn for håndverkerne. Vi er stolte av produktene våre og forklarer gjerne hvordan de er laget. Åpenhet er en naturlig drivkraft for forbedring. Som med alle produktene våre, skal alle aspekter av arbeidet vårt kunne gås etter i sømmene.

Du kan stole på at alle tilbehør fra Saddler er produsert på en bærekraftig måte, akkurat som du kan stole på at læret som brukes i produksjonen er av høyeste kvalitet. Dette er vårt løfte til deg

Bærekraftig lidenskap

Først og fremst skal Saddlers tilbehør få brukeren til å føle seg fin. Men det skal også føles bra å bruke det. Vi har en forpliktelse ovenfor oss selv, og ovenfor resten av omverdenen, til å gjøre det vi kan for å lage produktene våre på en bærekraftig måte.

Hovedkontor

Saddler Scandinavia AB
Kabelgatan 14
434 37 Kungsbacka

Orgnr. 556596-7758

Kontakt

E-mail: online.support@saddler.com
Telefon: +46 (0)300 154 00