Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet
VÅR 2024

Inspirasjon

Trender SS24

Stilscenen for 2024 omfavner en blanding av funksjonalitet og estetikk. Innrammet i rolige jordtoner og tidløse nøytrale farger, har vår nøye kurerte kolleksjon en elegant, men fortsatt funksjonell tilnærming til vår- og sommermoten 2024, noe som tilbyr uendelige muligheter for personlig uttrykk og styling.

Gavebutikk

Vår kolleksjon handler om bærekraft og kvalitet. Hver del er laget med presisjon, noe som sikrer at kjærligheten du legger ned i å velge den perfekte gaven varer et helt liv. Saddler står for evig kvalitet og klassisk design.

FOR HENNE & HAM

Elegant og stilig

Tidløs eleganse med våre vakre og stilig skuldervesker for henne, og for ham har vi den praktiske og stilsikre messenger-vesken. Utforsk vårt utvalg av strømlinjeformede og elegante vesker.

PAKK FOR EN HELG

Reis med stil

Tiden är inne för att planlegge høstens helgeturer! Investér i en helgetaske med en matchende toalettmappe i skinn, som bare blir vakrere med tiden.

BACK TO BUSINESS

Kvalitet, funksjon og design

Start sesongen med en ny, stilren dataveske og dressbelte for å fullføre stilen din

The Swedish leather brand

I tiår har vi hatt gleden av å arbeide med vår lidenskap. Vi elsker skinn og hyller dets naturlige skjønnhet. Vi går ikke på akkord med håndverk og materialer. På Saddler ønsker vi å tilby skinnaccessoirer som varer livet ut.