Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet

Bærekraft

Vi ønsker at våre vesker, belter og annet tilbehør skal holde deg med selskap i mange år fremover, og derfor jobber vi med høy kvalitet og et moderne, tidløst design. Vi jobber systematisk for å minimere vår miljøpåvirkning på mennesker og natur, og for at alle som jobber med oss skal kunne gjøre det basert på humane og rettferdige vilkår.
Høy kvalitet gir et langt liv

Produktene våre skal vare lenge – dette er vårt grunnlaget syn på bærekraft. Vi ønsker at våre vesker, belter og annet tilbehør skal holde deg med selskap i mange år fremover, og derfor jobber vi med høy kvalitet og et moderne, tidløst design.


De skal selvfølgelig også produseres på en bærekraftig måte. Vi jobber systematisk for å minimere vår miljøpåvirkning på mennesker og natur, og for at alle som jobber med oss skal kunne gjøre det basert på humane og rettferdige vilkår.


For oss hos Saddler er det viktig å ta ansvar for hele kjeden – fra designbordet til gjenvinning av det du har kjøpt fra oss. Det er bærekraft for oss.

Vil du vite mer?

Vil du lese mer om hvordan vi jobber med hvert område? Klikk deg videre i undermenyen eller nedenfor, alternativt kontakt oss på e-post: customer.support@saddler.com

Vedlikeholdsråd

Hvis du, som oss, tror på bærekraften i godt håndverk og naturlige materialer, kan du gjøre mye selv ved å ta vare på produktet ditt. Lær blir i tillegg vakrere med årene hvis du tar godt vare på det.

Materiale

Lær har en utrolig evne til å bli vakrere over tid og er et av de få materialer i moteindustrien hvor duften er en viktig del av kvalitetsopplevelsen. Les også om de andre materialene vi bruker i produktene våre.

Design

For våre designere er det viktig at Saddler-produktet ditt føles moderne lenge. En veske, et belte eller annet tilbehør fra oss skal være din trofaste følgesvenn i hverdagen, og det oppnår vi kun gjennom høy kvalitet og et design du aldri blir lei av.

Repair shop

Vi ønsker at produktene våre skal vare lenge. Derfor tilbyr vi, hvis mulig, å reparere produktet ditt hvis det går i stykker av en eller annen grunn.

Gjenvinn

Har du et produkt fra oss som du ikke lenger bruker og føler har gjort jobben sin? Da er du hjertelig velkommen til å gjenvinne den hos oss.

Produksjon og transport

Vi hos Saddler har et ansvar for å gjøre alt vi kan for å sikre at produktene våre produseres og transporteres på en langsiktig og bærekraftig måte.