Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet

Design

For våre designere er det viktig at Saddler-produktet ditt føles moderne lenge. En veske, et belte eller annet tilbehør fra oss skal være din trofaste følgesvenn i hverdagen, og det oppnår vi kun gjennom høy kvalitet og et design du aldri blir lei av. Bærekraftig design betyr også at vi velger lær og andre materialer som er behandlet med minst mulig miljøpåvirkning, og som selvfølgelig ikke inneholder noen forbudte stoffer.

Bærekraftig design

Slitasje, bruk og kast samt kortvarige trender er ikke vår filosofi. For våre designere er det viktig at Saddler-produktet ditt føles moderne lenge. En veske, et belte eller annet tilbehør fra oss skal være din trofaste følgesvenn i hverdagen, og det oppnår vi kun gjennom høy kvalitet og et design du aldri blir lei av. Derfor satser vi på et tidløst formspråk med en moderne vri slik at du likevel føler deg oppdatert.


Bærekraftig design betyr også at vi velger lær og andre materialer som er behandlet med minst mulig miljøpåvirkning, og som selvfølgelig ikke inneholder noen forbudte stoffer. Vegetabilsk garving er en metode med liten miljøpåvirkning som vi bruker på de produktene som egner seg.


I tillegg til vårt eget merke Saddler, produserer vi tilbehør til andre motemerker som deler våre verdier når det gjelder kvalitet og bærekraft.