Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet
GAVEBUTIKK

Give love! Give Saddler!

Besøk vår gavebutikk fylt med våre favorittprodukter. Et håndplukket utvalg av vesker, belter og tilbehør som varer over tid.

Belter

Omslutt din kjærlighet i tidløs eleganse med Saddlers klassiske lærbelte. Laget med omtanke i Italia, blir denne gaven en ideell kjærlighetssymbol. Et mesterlig laget lærbelte som gir en ekstra touch til enhver antrekk, år etter år.

Toalettmapper

Praktiske gjenstander som hever hverdagen er en utmerket gaveidé. Ren og enkel design med hverdagsfunksjonalitet er der stille luksus taler for seg selv. Våre toalettvesker holder alle nødvendigheter på plass, noe som sikrer at komfort og stil smelter sammen på en sømløs måte.

Lommebøker

Vårt utvalg av lommebøker og kortholdere forener enkel design med dyktig håndverk. I en verden der trendene stadig endrer seg, står våre tradisjonelle lær-lommebøker som en alltid aktuell og tidløs gave til enhver anledning.

Weekendvesker

Planlegger du en romantisk reise med noen spesiell? Oppdag vårt eksklusive utvalg av helgevesker. Denne vesken er mer enn bare en gave; den er en tidløs forening av eleganse og brukbarhet, og et løfte om felles opplevelser og minneverdige øyeblikk. Vår helgeveske i lær er en investering i et liv fylt med uforglemmelige minner.

Vår kolleksjon handler om bærekraft og kvalitet. Hver del er laget med presisjon, noe som sikrer at kjærligheten du legger ned i å velge den perfekte gaven varer et helt liv. Saddler står for evig kvalitet og klassisk design.