Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet
INSPIRASJON

Hvordan velge riktig belte til dressen din

Når du velger et belte til dressen din, er det tre enkle prinsipper å følge. For det første, sørg for at fargen på beltet ditt matcher med skoene dine. For det andre spiller beltets størrelse en viktig rolle. For det tredje, aldri gå på kompromiss med kvaliteten. Utforsk vår belteguide nedenfor.

Farge

Det er så enkelt og greit, alltid match fargen og finishen på skoene dine med beltet ditt. For eksempel ville et par svarte Oxford-sko se fantastisk ut med et svart lærbelte. Et formelt belte bør matche skoene dine når det gjelder farge, tekstur og type lær. Hvis du for eksempel har et par brune semskede loafers, ville de passe utmerket med et semsket belte i brunt. For å være ekstra nøye med detaljene, kan du matche metallet på beltet ditt med dine andre metalltilbehør som ringer, slipsklemme, klokke osv. For et mer oppkledd utseende, kan du velge en blankere finish på læret; hvis du ønsker et mer avslappet dressutseende - velg et enklere lær.

Kvalitet

Lærkvaliteten er en avgjørende faktor for hvor lenge beltene dine vil vare. Som et lærmerke anbefaler vi at du velger produkter som har den beste lærkvaliteten, og som er laget av fullnarvet lær. Du kan lese mer om hvilke typer lær vi bruker her (lenke til materiale). Flertallet av våre belter er håndlaget av håndverkere i Italia, så du kan forvente høyeste kvalitet. Godt lær er dyrt, så det er usannsynlig at et virkelig billig belte er av høy kvalitet. På den annen side betyr dette ikke at jo dyrere merket er, jo bedre kvalitet tilbyr de, noen ganger betaler du bare for merkenavnet. Hos Saddler kombinerer vi både utmerket kvalitet og rimelige priser, vi vil at du skal få det beste håndverket til den beste prisen.

Størrelse er viktig

Å finne riktig størrelse på beltet ditt er avgjørende for ditt utseende. Vi har utarbeidet en størrelsesguide for å gjøre det lettere for deg når du kjøper belte. Vanligvis har belter 5 hull (med mindre det er et belte med automatisk spenne), og du bør sikte på å bruke det tredje hullet i midten for et symmetrisk uttrykk. Beltet skal alltid være langt nok til å nå den første løkken på buksene dine. Unngå å bruke et belte som er for langt og henger løst, det er absolutt ikke passende for formell bekledning. Beltets bredde bør matche bredden på løkkene på buksene.

Dressbelter av høyeste kvalitet

SE ALLE