Close
Populære søkNyheterVeskerBelterTilbehørBestselgereOutlet

Trender SS24

Stilscenen for 2024 omfavner en blanding av funksjonalitet og estetikk. Innrammet i rolige jordtoner og tidløse nøytrale farger, har vår nøye kurerte kolleksjon en elegant, men fortsatt funksjonell tilnærming til vår- og sommermoten 2024, noe som tilbyr uendelige muligheter for personlig uttrykk og styling.

Tekstilbelter

Tekstilbelter har virkelig blitt en ledende trend for våren og sommeren 2024. Designere velkommer dristige teksturer og levende farger i sine kolleksjoner, noe som gjør belter til et tilbehør som kan løfte selv de mest enkle antrekkene. Bruk det med et par jeans eller chinos, eller ha det til dressen din for en mer avslappet look.

Totevesker

Store totevesker er virkelig en stor trend for SS24. Den overdimensjonerte totevesken er perfekt for de som trenger å bære med seg litt ekstra, og kombinerer behovet for funksjonalitet med høy motegrad. Brukbarheten gjør at den passer til alle anledninger, noe som bekrefter dens status som sesongens must-have tilbehør.

Farger vår sommer 2024

Fargepaletten for SS24 ønsker velkommen en fengslende skala som puster mangfoldighet og eleganse. I spissen er det jordnære toner, som reflekterer en streben etter naturlig estetikk og bærekraftig mote. Sand, beige, mellombrun, svart og preget skinn er det som setter tonen for denne sesongens kolleksjon.

La deg inspirere av våre nyeste trender

NYHETER